Monday 17 November 2008

История на античноста addon 1.241

        Туко-що завърших рефератът си по новоегипетска литература. Чувствам се горд и просветен от този факт. И за да ви покажа колко сте невежи вие(да точно ти който четеш поста и не се озъртай за духът Ба!) ще ви светна, че новоегипетския период е на около 3000 години. А вие си мислехте, че говоря за арабска еротична литература.....
Античността започнала много отдавна. Хората нямали нито телевизия, нито интернет, нито дори ток, за това пък, жените често имали о-тоци. Така де джентълменството, било в процес на емпирично изобретяване. Но да не ги мислим античните жени, всъщност може би жени е пресилено, като се има предвид, че са били с два чифта естествени панталони.... Обикновенното занимание на мъжете бил ловът, пушенето на трева и биенетео на жените. Жените от своя страна също давали своя дан в обществено-икономическия ред - преследвали хлебарките из пещерата, защото често нападали домашните животни - биволи, крави....
        Постепенно хората развили тези свои основни занимания, за да се стигне до рананта египетска култура. Появило се ново занимание - умирането. Разбира се, грешките не били чужди и на дребните хора, така след неуспешна смърт се появявало безсмъртието. То се проявявало само на жреци, които са изпаднали в транс породен от ниско съдържание на кръв в бирата им. На някой си Имхотеп му хрумнало да построи на египетския премиер от III династия, Бял дом от варовик, който изтънява към върха. Когато премиерът(Джосер) почивал в пирамидата, американския трибагреник гордо бил развяван от "пустинната буря". Но какъв бил "Шокът и ужасът", когато Шампольон открил, че мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това?! Това сринало основите на цялата "робовладелско"- жреческа прослойка, в това анти-комунистическо и про-деспотично общество. В крайна сметка комунизмът е по-силен от всичко, а за съветската наука да не говорим. Западните империалисти, заети с поробване на умовете ни, изостанали с египтологията. Наложило се да молят самия Магадански научен институт, да индентифицира незнайна мумия.
Няколко часа, по-късно от Москва в Кайро се обажда Юрий Разведков с новината:
        - Мумията е индентифицирана! Това е Рамзес 78.
        - Но как, не е възможно, толкова години се мъчихме да открием, кой е, а вие успяхте само за няколко часа? Как е така? - Невярващо се питал Lawrence of Arabia.
        - Сам си призна!Сега искал политическо убежище.....
Египтяните бяха хитър народ. Неслучайно строили пирамидите със спирка за метро, летище за хеликоптер, mall, ресторанти и множество коридори за объркване на учените. Точно тази черта бяха харесали гърците у египтяните и затова я използваха....Ето защо гръцкия крал Траян Басецку превзел Троя дегизиран само като дървен кон, но царицата на Троя Анджелина Джоли, не могла да пренебрегне дървеното му достойнство....
           Сметките на гърците, обаче излезли грешни! След историческата победа на Пит, над Колин Варел и 300 персийски вносителки на петрол(ТПВП), той заминал право за Мексико, за да се разправи с Бъсецку. Неведоми са пътищата господни и Троцки прострелял иначе непромукаемия за стрели Ахил, право в ахилесовото му сухожилие, защото бил чувал, че от към краката най-зле се изстива....
          Анджелина била съсипана от загубата. Отдала се на благотворителност и най-вече на Ленин. Докато другите жени се отдавали на империалистите тялом и най-вече полово, тя водила бактериологична война с бялата армия, в което имал основен конкурент - Ана Картечарката.
Но нека да се върнем отново на Гърция и на нейните древни Спартакуски идеи. Те били така силно вкоренени, че докато спартанците били на война, жените им раждали не едно дете, за което разбира се били тренирани от най-ранна възраст.
         Поради тази основна грешка на възпитанието се наложило Рим да вземе нещата в свои ръце! Но те трябвало да водят многобройн войни преди Ватикана да стане Рим и обратното. За тази цел имали нужда от секретно оръжие известно в истерията като - "ГОСХ"(Гъските от седемте хълма). Гъските ядяли и ечемик и вдигали по-голям шум....Римляните били не само невероятни войници, нещо повече - те били добри войни. Освен това били големи строители, построили множество павирани пътища сред, които най-известен е "Цар Борис III".
         След смъртта на Цезар нещата се объркали. Времето на първия триомвират било безвъзвратно отминало, а на Антоний и Октавиан не им се занимавало с втори. Специално Марк Антъни,(понастоящем съпруг на Дженфър Лопез), имал много работа с Клеопатра, по осигуряване на селектирана египетска династия.... Така се стигнало до решението Октавиан да вземе Западната част на империята, а Марк задния двор на Клеопатра.
Докато богата империалистическа прослойка или филм(лат - film много тънък слой, през китайското-народно-комунистическо Flskdasldk, през антично-руско - филмЬ) се забавлявала, бедното селячество, което дори не било все още селячество, а робство, трябвало да понесе целия гнет върху себе си. Робите били изключително депресирани от липсата на автомобили и най-вече чалгата, в автобусите изобретени 3000 години по-късно.... Ето защо поели нещата в свои ръце, т.е. устни и изпълнявали чалгата устно. Те понесли и основния данъчен гнет - плащали данъци за хостинг и телевизия от които били напълно лишени!
            След поредния срив на Nasdq на Нео Римската борса, Папата хвърлил брачната си халка във венецианския Canale Grande и предал най-голямата си дъщеря Цеца на Атила - Бичът, Божей(така разправяли жените за него). Така славно завършва античността.